ma 13 jul. | B&B El Manso

AANMELDING GESLOTEN 5-daags retreat - Tot rust komen en oude dingen loslaten

Tijdens deze midweek staat bewust tot rust komen centraal. Tijdens de liggende iRest Yoga Nidra sessies maak je een reis door het lichaam en de mind om te ontdekken hoe echte rust voor jou voelt en welke antwoorden daarin verscholen liggen.
Aanmelding gesloten
AANMELDING GESLOTEN 5-daags retreat - Tot rust komen en oude dingen loslaten

Tijd en locatie

13 jul. 2020 15:00 – 17 jul. 2020 11:00
B&B El Manso, Wijnbergweg, 8166 KV Emst, Netherlands

Over deze retreat

Tijdens deze midweek staat bewust tot rust komen centraal. Tijdens de liggende iRest Yoga Nidra sessies maak je een reis door het lichaam en de mind om te ontdekken hoe echte rust voor jou voelt en welke antwoorden daarin verscholen liggen. Hallo Rust verzorgt de iRest Yoga Nidra sessies en verdiepende een op een sessies, waaronder co-meditatie en energetische healing. Voor deze midweek is geen yoga ervaring vereist. Iedereen kan meedoen. iRest Yoga Nidra is bewezen effectief bij spanningsklachten, depressie, angst, trauma, burn-out en slapeloosheid. Eén iRest sessie kan gelijkstaan aan het herstel tot 4 uur effectieve slaap.

Massages, een op een iRest verdiepingssessies en energetische healing sessies kunnen ter plaatse worden geboekt.

We overnachten in B&B El Manso in luxueuze gastenkamers met elk een eigen badkamer en buitendeur naar het terras met eigen zitplaats.

De prijs voor de 5-daagse retreat €970,- voor twee personen (€485,- per persoon) en €585,- per persoon voor een eenpersoonskamer. 

Voor meer informatie of boekingen mail naar info@asana-yogamassage.com of bel 06 20 00 96 24.

Aanmelding gesloten

Deel deze retreat